Sponsors

De Hoop Installaties

De Hoop Installaties, gevestigd in Burgum, is een middelgroot meedenkend allround technisch installatiebedrijf met een laagdrempelig karakter, dat zich richt op het verzorgen van loodgieterswerkzaamheden, elektrotechnische installaties, centrale verwarmingsinstallaties, ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties, domotica en duurzame installaties, zoals warmtepompen en zonnepanelen.

De Pleats

In het centrum van Burgum is De Pleats dé ontmoetingsplaats voor velen. Een prachtige boerderij met de nog bijna authentieke ‘pronkkamers’ en een feestzaal in het statige boerderijgedeelte. Behalve zondags, is De Pleats elke dag geopend vanaf 09.00 uur voor een kopje koffie met gebak, lunch of diner. De sfeer is gastvrij en gemoedelijk, wat betekent dat ook de kleinste gasten zeer welkom zijn.

Jitze Hoekstra Hovenier

Wij verzorgen vele diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Marine Discounter

Marine Discounter is uw online webshop voor het kopen van producten m.b.t. scheepvaart, offshore, offshore en watersport. U kunt bij MarineDiscounter terecht voor het kopen van bekende merken van o.a. boten en motoren, dekuitrusting, accu's, gereedschap, hengelsport, navigatie, Talamex reddingsvesten/zwemvesten, werkkleding, verf en antifouling van o.a. Jotun, Epifanes en International.

Smederij Easterhei

Smederij Easterhei is een metaal bewerkingsbedrijf dat zich begeeft op het brede terrein van metaalbewerking. Met veel passie en aandacht worden de mooiste producten voor u gerealiseerd. Wij adviseren en denken graag met u mee om aan uw wensen zo goed mogelijk te voldoen en daardoor de producten volledig op maat te kunnen worden gemaakt tot een half of eindfabricaat. Wij denken mee bij het construeren en dragen zorg voor de detaillering van staalconstructies en kunnen tekenwerk leveren in 2d en 3d.